IMR OpenIR
美丽的人格——悼念师昌绪先生
关德慧
2014-12-05
Source Publication新材料产业
Issue12Pages:40-43
Abstract<正>师先生于2014年11月10日仙逝,走完了忙碌坎坷的一生,但好在是先苦后甜的一生,也是精彩的一生。我有幸在先生82-85岁期间作为秘书兼助手在他身边工作,受益良多。先生是我国著名的材料科学家和战略科学家,国家最高科学技术奖获得者,成就无疑是辉煌的,是闪光的。但在我心中,更闪光的是师先生美丽的人格。悲痛之后沉静下来,写下这篇文章,向人们更立体地再现一位可亲可敬的先生,缅怀他老人家。具有优良的习惯,珍惜时间、严于律己先生给我的深刻印象之一是他有很多好习
description.department中国科学院金属研究所
Keyword材料科学家 师昌绪 珍惜时间 中国工程院 王明贞 北京医院 国家基金委 金属所 李依依 心向往之
Language中文
Document Type期刊论文
Identifierhttp://ir.imr.ac.cn/handle/321006/73529
Collection中国科学院金属研究所
Recommended Citation
GB/T 7714
关德慧. 美丽的人格——悼念师昌绪先生[J]. 新材料产业,2014(12):40-43.
APA 关德慧.(2014).美丽的人格——悼念师昌绪先生.新材料产业(12),40-43.
MLA 关德慧."美丽的人格——悼念师昌绪先生".新材料产业 .12(2014):40-43.
Files in This Item:
There are no files associated with this item.
Related Services
Recommend this item
Bookmark
Usage statistics
Export to Endnote
Google Scholar
Similar articles in Google Scholar
[关德慧]'s Articles
Baidu academic
Similar articles in Baidu academic
[关德慧]'s Articles
Bing Scholar
Similar articles in Bing Scholar
[关德慧]'s Articles
Terms of Use
No data!
Social Bookmark/Share
All comments (0)
No comment.
 

Items in the repository are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.